EXPERT IBB CONSTRUCT
Romana Deutsch
Expertul construcției tale!
 
 

Protectia Datelor

Informatii generale
 Va multumim pentru interesul acordat firmei noastre!
 Protectia datelor este de o importanta deosebita pentru conducerea firmei S.C Expert IBB Construct S.R.L.
 Informatiile pe care tocmai le parcurgeti in acest moment sunt, de fapt, unul dintre modurile in care noi dorim sa va aratam ca increderea pe care ne-o acordati nu este unilaterala, si ca noi luam toate masurile necesare pentru ca vizita dvs. pe website-ul nostru sa fie cat mai placuta si fara consecinte pe care nu le anticipati. Prin urmatoarele informatii S.C Expert IBB Construct S.R.L va ofera o imagine de ansamblu privitoare la prelucrarea datelor dvs. personale si a drepturilor dvs. in conformitate cu legea privind protectia datelor.

1. Datele personale
 Datele personale reprezinta orice data despre o persoana fizica, date clasice sau digitale, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici de exemplu Numele complet, Adresa de domiciliu, ziua nasterii, o fotografie, adresa de e-mail si orice Numar de Identificare precum si orice informatii despre Localizare sau orice alt indicator online (ex.postari pe retele sociale) precum si dipozitivul folosit pentru accesarea Internetului, adresa IP, metadatele sau informatiile obtinute prin cookie-uri.
 O categorie speciala de date cu caracter personal sunt datele sensibile care includ date genetice și biometrice, care daca sunt prelucrate duc la identificarea sigură a unei persoane.
Vizitarea paginii S.C Expert IBB Construct S.R.L se face in mare siguranta, deoarece site-ul beneficiaza de servicii de securizare performante iar folosirea/accesarea paginii noastre este posibila fara indicarea datelor personale.
Cu toate acestea, conducerea firmei doreste sa informeze publicul cu privire la natura, amploarea si scopul datelor cu caracter personal ce pot fi colectate de diferite website-uri. Indiferent de gradul de securizare, transmisiile de date bazate pe Internet pot avea uneori lacune de securitate, astfel incat protectia absoluta nu poate fi niciodata garantata.

2. Responsabilul DPO
 Compania noastra are desemnat un responsabil pentru protectia datelor (DPO) care poate fi contactat la adresa de email dpo@expert-ibb-construct.ro

3. Drepturile dvs. ca persoana interesata/vizata
 Regulamentul acorda mai multe drepturi persoanelor carora li se prelucreaza date personale cum ar fi dreptul la portabilitatea datelor sau pe cel de stergere a datelor personale. Drepturile pe care persoanele fizice le au conform regulamentului Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date sunt:
• Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR),
• Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR)
• Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal si, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori (dreptul de stergere, articolul 17 GDPR)
• Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor (dreptul la restrictionare a procesarii, articolul 18 GDPR)
• Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizata intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si mecanolizibil si de a solicita transmiterea acestor date catre un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR)
• Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea (dreptul la obiectie, articolul 21 GDPR)
• Dreptul de a se opune la profilari Persoana vizata are dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci cand aceasta se bazeaza pe prelucrarea automata articolul 21 GDPR) • Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (dreptul de retragere a consimtamantului, articolul 17 GDPR).
• Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR (dreptul de a depune o plangere la oautoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).

Drepturile la care se face referire in alineatele de mai sus pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate fiecarei companii in cauza. IBB-Haus und Industriebau GmbH nu prelucreaza date personale prin intermediul acestui website.

4. Transmiterea datelor catre tarile terte din afara UE
 Compania noastra utilizeaza o platforma simpla „.html” prin care punem la dispozitia d-voastra informatii precum detaliile noastre de contact, albume foto si video-uri cu santiere pe care am lucrat si alte detalii utile despre activitatea noastra. Toate pozele si video-urile sunt incarcate direct pe aceasta platforma. Serverul nostru este situat in Romania, asadar nu exista nici o terta tara implicata in activitatea website-ului nostru. Serviciul de mentenanta ne este oferit de firma S.C IBB IT SRL (Str. Humorului 52 Scheia, 727525 Suceava), iar obligativitatea pastrarii confidentialitatii face parte din clauza noastra contractuala.

5. Colectarea datelor pe site-ul nostru
Cookies
 In ideea de a oferi un serviciu personalizat unele website-uri pot folosi asa numitele cookie-uri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs., implicit pentru a imbunatati servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare.
Acesta nu este si cazul firmei noastre, astfel S.C Expert IBB Construct S.R.L nu foloseste cookie-uri.
 Cu toate acestea, cand vizitati un alt website aveti posibilitatea sa setati Browser-ul dvs. astfel incat sa fiti informat cu privire la aceste cooki-uri si de asemenea, sa le acceptati doar in anumite cazuri.
Cu titlu informativ orice colectare si prelucrare a datelor personale se face cu respectarea normelor instituite de Uniunea Europeana si legislatia nationala, astfel:
• Directiva 95/46/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 24 octombrie 1995 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
• REGULAMENTUL (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (Text cu relevanta pentru SEE), in vigoare de la data de 25.05.2018. Constitutia Romaniei, republicata (art. 26);
• Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
• Legea nr. 287/2009 din 17 iulie 2009 privind Codul Civil, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
• Legea nr. 134/2010 privind Noul Cod de Procedura Civila, republicata; Legea nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si reglementari subsecvente acesteia (Decizii ale ANSPDCP).
 Societatea Expert IBB Construct SRL urmareste interesul legitim al comunicarii usoare cu clientii sai si atragerea de noi clienti pentru desfasurarea activitatii economice curente. Datele personale inscrise de dvs. pe acest website in sectiunea „Contact” sunt vazute si de catre alte persoane juridice, operatorii nostri asociati sau imputerniciti, dupa cum urmeaza:
Categorii de operatori imputerniciti:
• programatori si dezvoltatori IT care se ocupa de mentenanta, modificarea aplicatiei, update-uri actiuni realizate de furnizorul selectat pentru asigurarea mentenantei siteului web. • specialisti IT care se ocupa de securizarea infrastructurii, actiune realizata prin intermediul specialistilor in securitate care se ocupa cu auditarea instrumentelor de securitate utilizate, efectuata doar la cerere si pentru a preveni aparitia de vulnerabilitati cibernetice, realizata de furnizorul selectat in acest sens.

5. Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila bazata pe cookies
 Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.
 Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca nevigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:
- Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor. Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
- Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.
Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos. Asigurati-va ca aveti browserul mereu actualizat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor. Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.

7. Cum se pot opri cookie-urile?
 Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
 Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii. Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau. Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

8.Alte servicii
 Website-ul nostru nu contine nici o redirectionare spre alte servicii/ alte platforme online precum Google, Google Analytics, Google Maps, Youtube etc. Videoclipurile publicate sunt incarcate direct pe aceasta platforma si nu sunt stocate de terte servicii.

Certificări

certificari

Parteneri
ibb-hib
ibb-hib

01.08.2015
SKYLINE Stuttgart
Skyline
ANTREPRENOR GENERAL:
Max Bögl Stiftung & Co.KG şi
IBB Haus-und Industriebau GmbH
Data finalizării: Decembrie 2016
Locație: Stuttgart, Germania

mai multe detalii »
 
 
02.02.2016
WINX Frankfurt
WINX Frankfurt
ANTREPRENOR GENERAL:
BAM Deutschland AG şi
IBB Haus-und Industriebau GmbH
Data finalizării: Februarie 2017
Locație: Frankfurt, Germania

mai multe detalii »
   
ŞANTIERE ÎN DESFASURARE ŞANTIERE FINALIZATE ÎNCHIRIERI UTILAJE
santiere in desfasurare santiere finalizate inchirieri utilaje pentru constructii
 
 
 
  » HOME
» DESPRE NOI
» SERVICII
» ÎNCHIRIERI UTILAJE
» CARIERE
» ŞANTIERE ÎN DESFASURARE
» ŞANTIERE FINALIZATE
» CONTACT
 
EXPERT IBB CONSTRUCT SRL
RO 28489587, J33/508/2011

Adresa: Str. Humorului nr. 52,
              727525 Şcheia
              Jud. Suceava, România

Unicredit Bank
Cont IBAN [RON]: RO68BACX0000000968615000
Cont IBAN [EUR]: RO41BACX0000000968615001
Telefon: +4 0330 226 652, +4 0330 226 653
Fax:+4 0330 226 657

E-mail
:   info@expert-ibb-construct.ro
Web:   www.expert-ibb-construct.ro